Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2015 23:16 - Не си купувайте планински велосипед да се возите в града!
Автор: stoki Категория: Спорт   
Прочетен: 572 Коментари: 0 Гласове:
0



 Всяка пролет, в интернет има много насоки за избор на велосипеди, хората ги четат с интерес и след това да излизат от магазина с закупен някой планински велосипед.  Защо го правят и дали те наистина искат тази покупка?

Причините велосипеди са прости за продаване, защото имат най-добрия баланс "цена - оборудване."

Необходимо е да се откаже от този подход и първо да погледнем към нуждите се, тъй като въображаемата икономика води само до загуба на пари и нерви. Вижте какво обикновено се случва:

Купувате си планински велосипед на път за в къщи и след като тръгнете по късно да го употребявате задникът започва да ви боли, защото модела се оказва грешен. Отново допълнителни разходи. Проблемът идва от различната височина на този модел, която не е удобна за употреба в града поради разстоянието на краката от земята.

При това положение вие започвате да търсите да си купите нова, удобна седалка. След това някои хора искат да подменят кормилото си и вместо висок волан да си сложат огромни рога. Това е грозно и травмиращо: от тях може бързо да бъдете прехвърлен при натискане на ръчната спирачка и просто да се забият в стомаха ви.

Това страдание не свършва, защото следват промяна на зъбните венци, премахване на дебелите гуми за да вървят по лесно на асфалта.  Търсите подходящи калници и всевъзможни звънци и фарове. Вярно е, че движението в града е доста по-различно и също си е опасно, така че изберете си колело от известна марка като тези на велосипеди Sprint, велосипеди leader или велосипеди Cross.

Разходите при промяна на базисната конструкция средно се увеличават с около 10-30% от цената. Интересна икономика, нали, а и не забравяйте, че все пак сме в България и това е важно условие.   Ако искате да спестите пари и да се чувствате по-комфортно при пътуване през парковете, на пътя в града, трябва да се купувате  градски велосипеди, кросови велосипеди или сгъваеми. 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoki
Категория: Спорт
Прочетен: 20237
Постинги: 11
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930