Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2018 10:37 - Какъв анцуг да изберем за спортуване?
Автор: stoki Категория: Спорт   
Прочетен: 241 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.10.2018 10:42


   image

Анцуг е общото наименование на спортен екип, състоящ се от спортно горнище и долнище с дълги крачоли. Този сет е много популярен както в спортните среди, така и в ежедневието, поради простата причина, че е изключително удобен. Ако търсите подходящ модел, който да използвате по време на тренировката си или пък искате да ви бъде комфортно докато си почивате, разгледайтe  https://sportensklad.bg/
Вижте на какво да обърнете внимание при покупка от сайта.

Материя

Повечето модели съчетават памук и полиестер, понякога и еластан, за да се осигури нужното удобство и издръжливост по време на тренировка. Изцяло памучните дрехи имат склонността да се деформират при често носене и пране, а това е недопустимо за качествения анцуг. Разбира се, моделите за интензивни тренировки са с преобладаващ синтетичен състав, тъй като не попиват отделената от тялото влага или каквато и да е вода, и съответно съхнат изключително бързо.

Джобове

Някои анцузи имат странични джобове с ципове върху горнищата и/или долнищата, за да осигурят удобно съхранение на дребни вещи, без да пречат на нормалното движение или да заемат ръцете. Въпреки това, моделите с професионална насоченост може и да нямат джобове. Ако държите на такива, внимателно разгледайте характеристиките на избрания анцуг.

Ластик

Ластикът на долнището е много важен, за да се осигури удобство и стабилност, особено при интензивно движение. Добре е той да бъде допълнително фиксиран с шевове, за да не се получава неприятното усукване на ластика след известно носене. Еластичност може да бъде добавена и на маншетите на ръкавите и крачолите, за да се намали набирането им при движение.

Цветовете

Тук вече става дума за лични предпочитания. Може да се намерят и едноцветни анцузи, но повечето модели комбинират два – често горнището е цветно, а долнището е черно или друг класически цвят. Откриват се и такива с логото и цветовете на любимия спортен отбор.

С подходящия анцуг
може да постигнете сериозен напредък в спортните си занимания, тъй като удобството е изключително важно за осигуряване на пълен фокус върху усвояването на нови умения. Спокойно може да тренирате футбол, волейбол, лека атлетика, хандбал и други спортове, когато атмосферните условия и заниманията го позволяват.





Тагове:   анцуг,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoki
Категория: Спорт
Прочетен: 20241
Постинги: 11
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930